24 Haziran 2013 Pazartesi

yeni kısa saçım hakkında yorumlar

  1. modern saçtır.

  2. kimine göre gerçekten oturan kimine görede çocuk oturağı gibi duran kısa saçlardır.

  3. kirli sakal ile bütünleştiğinde en tipsiz erkeği bile karizma yapan hede.

  4. kocaman küpelerle şahane duran bir saç modelidir.

  5. 40 yaş altı kadınlara hiç yakışmayan saç. erkek fatma mısın lan?

  6. kuaforun 'size bir sac modelı yapacağım çok yakışacak ' diyerek kandırdığı akabinde berbat bir görüntüye kavuşmanızı sağlayacak saç modelidir. bu nedenle kuaforde kavga çıkarma olasılığı yüksektir.

  7. ayşe, kadın ve fasulye üçleminin piç edilmiş sonucu. kimi kadına yakışır ama, ekseriyetle kötü durur.

  8. her kadına yakışmayan saçtır.

  9. bakımı kolay olan saçtır en azından.

  10. her cins için kolaya kaçmadır. Bilakis yaz aylarında tercih edilirse sağlıklı olur

  11. tarih boyunca uzun kullanılan erkek saçından sonra, nasıl oldu da 1900'lerle birlikte kısa saça geçildi ve nasıl oldu da uzun saçlılara yan gözle bakılmaya başlandı dedirtebilen saç modellerinin tümü.

  12. uzun değildir.

  13. uzunca bir süre uzun saç kullandıktan sonra tercih edilmesi halinde insanda kimliksel sorunları beraberinde getirebilecek olandır.

  14. yataktan kalkınca bela yaratmayan saç.

  15. (bkz: uzun olmayan saç)

  16. (bkz: nejat işler modeli kısa saç)
    (bkz: en iyi saç modeli)

  17. en güzeli.

  18. (bkz: sabri sarıoglu)

  19. kuruması problem olmayan saç.

  20. eğer erkeğin kafa yapısı düzgünse ve eli ayağı da düzgünse, en çok yakışan saç tipidir. direk yüzü ve özellikle gözleri meydana çıkarır.

  21. öğrencilerin yaz tatililiyle gelen özgürlük hissine kapılıp saç,sakal uzatması ve tipi tam yerine gelecekken okulların açılıp saçların kesilmesi sonucu oluşan saçtır. bir çok ruhsal sorunu beraberinde getiren durumdur.

  22. herkesse yakışmadığı kesindir ve kafasında çızık önceden oluşan bir yarık izi yoksa daha güzel olmaktadır, 2-3 numara yeryer karışık uygulandığında daha güzel durur, yazın çok rahat ettirir...

  23. kısa saç seçiminde saçın yoğunluğu ve kalınlığı çok önemlidir. kalın ve sık saçlı biriyseniz ve kafa yapınız yuvarlakça ise gayet hoş durur. lakin benim gibi ince telli ve seyrek saçlara sahipseniz kesinlikle tavsiye etmeyeceğim saç biçimidir..*
    ayrıca kadınlarda hiç hoş durmayan, kadınca olmayan saç modelidir..

  24. 2010 saç modasıdır.

  25. bana hiç yakışmadığı düşündüğüm ama yakın çevremin ısrarla daha iyi olduğunu sölediği saç şekli. Nefret etsemde kısa saçtan ısrarlara dayanamayıp kestirmeye mahkum oluyorum çoğu zaman* .
    1. okul saçı.

    2. bayan ise uzun saç her zaman daha iyidir.

    3. başka bir anlamı : asker traşı veya 3 numara.

      edit: imla

    4. yaz günleri için ideal saç...

    5. kızların kestirince başka insanların görüşlerine katlanması gereken saç. bir keresinde saçlarımı aşırı kısa kestirdiğimde yaşadım bu durumu. herkes çok modernim çok yenilikçiyim ben diye geçiniyor ama hala toplumumuz bu kadar basit bir durumu bile yadırgayabiliyor.

    6. güzel gözlerle iyi gider.

    7. ne hikmetse kimseye yakıştıramadığım saç kesimidir.

      herkese uzun yakışıyor gibi geliyor bu bünyeye.

    8. bende dahil olmak üzere koca kafalı erkeklere yakıştığını düşündüğüm saç tipidir. Birde derdi yok arkadaş, aydan aya yıkadınmı en kralsın.

    9. (bkz: bir apaçi ağlıyor)

    10. janset'e yakışan saç şeklidir.
      (patlak fermuar, 27.12.2010 12:04 ~ 12:05)
    11. kalın telii ve sık saçlara sahipseniz ve bugüne kadar hiç jöle vs kullanmadıysanız tercih etmek zorunda olduğunuz saç modeli.*

    12. kısa saçtan kasıt 5 numara ve altıysa(3 olur 2 olur 1 olur 4 ü denemedim) hayvani sakallarımla şahsıma pek te yakıştığı saç modelidir.

    13. kullanımı bazen zor olur. uzun saçtan daha çok itina ister. bazen bir türlü istenilen şekle sokulamaz. saatlerinizi alır.

    14. ensemden uzuyan püsküllere sahip olmam sebebiyle özlemini çektiğimdir. )

    15. yıkanması kolay olan saçtır.

    16. bir kıza asla yakıştıramadığım saç şekli. eğer sevgilim böyle bir şey yapsa, önce döver sonra siktir ederim.

    17. 2 gün önce yaptığım hata ile büründüğüm haldir. bu halimi dostlar hoş görüyor, hani dost acı söylerdi lan adam gibi fikirlerinizi söylesenize.

    18. en kral saç şeklidir. kolay yıkanır, yataktan kalkınca düzeltmeye bile gerek duyulmaz , kolay kurur vb bir sürü artısı vardır. bu kolaylığa alışınca da vazgeçemez insan. şahsen saçım her daim kısadır.

    19. kestirmesi cesaret ister çünkü herkese yakışmayan bir saç stilidir.

    20. kullanış açısından çok rahat olan bir saç stilidir. hemen yıkanır, kurur ve şekil alır. fakat saçınızı uzatmaya karar verdiğiniz zaman o ara süreçte korkunç bir hal alır. hani ne uzun ne kısa, böyle arada garip bir şey olur. o yüzden kestirmeden önce iyice düşünülmesi gerekmektedir. ayrıca şöyle bir durumda var ki kısa saç yüzü daha çok ön plana çıkarır. bu yüzden kendine güvenmeyenler kestirmesin. 

    21. yakışan kadını çok alımlı yapan saç türüdür. ama herkes denemesin ne olur.

    22. kafa yapısı yuvarlak veya düzgün olan erkege kirli sakalla birlikte yakışan saç biçimidir. Şahsen bu saç tipinden hiç vazgeçmeye niyetim yok.

    23. beyaz tenli kızlara düz olduğu taktirde çok yakıştığı hatta favori sıralamamda ilk sırada yerini alan saç modelidir.

    24. kısa saçlı bir kadın güzelse, bilin ki gerçekten güzeldir. bir kadın için cesaret işidir.

    25. çoğu erkeği depresifleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder