24 Haziran 2013 Pazartesi

WordPress Dropins nedir

Bu Eklentiler ile beğeninize blogunuza veya web sitesi ayarlamak kolay olduğu için eklentileri, oldukça popülerdir. Daha az popülerdir Dropins .
WordPress Dropins ile bazı işlevler yerine alows. Olanakları listesi büyük ve iyi belgelenmiş değil değil. Ama önbelleğe alma, özellikle APC ve Memcache en olasılıkları geliştirmek için Dropins kullanmak ister. Ama aynı zamanda yüklenenler ayarlamak için, kalıcı ve benzer şeyler Dropins için tipik bir senaryo vardır.
Eklentiler çoğu normal WP İçerik Klasör, bulunan wp-content veya sabit ile WP_CONTENT_DIR veya URL WP_CONTENT_URLtanımlanır. 
Örnek:
  • / / Özel içerik dizini
  • tanımlamak ( 'WP_CONTENT_DIR' , dirname ( __FILE__ ) . '/ wp-content' );
  • tanımlamak ( 'WP_CONTENT_URL' , 'http://' . $ _SERVER [ 'HTTP_HOST' ] . '/ wp-content' );
Ben farklı şekillerde FTP üzerinden Eklentiler erişebilirsiniz beri, benim dev ortamında veya örneğin benim müşteri proje bu kullanın. Benim görmek WordPress Başlatan Repo Bu konu hakkında daha fazla çözüm ve ipuçları için Github üzerinde.
Bir dil tuşuna yüklü olsun Sadece Dropins, bunun yerine olan, bu klasörde olmayan / wp-content/languages ​​. Alternatif olarak sabit ile klasörü tanımlayabilirsiniz WP_LANG_DIR . 
Alman anahtar de_DE için dropin bu yolu alır. Görmek repo kaynak okumak veya daha fazla bilgi için.
Backend yılında sürüm 3.0 beri listelenen Dropins, ama sadece tabloda aşağıdaki değil, dil tuşuna dropin. Ayrıca sadece Eklentiler bazı çözümler için tercih edilir yüzden, arka uç ile devre dışı bırakmak ya da etkinleştirmek olamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder