25 Haziran 2013 Salı

Uyku hapları ve Doğal Uyku için Yardımlar

Gecenin ortasında, ve sen iş, ya da faturaları, ya da çocuklar düşünmeye, yatak odası tavan bakıyorsun. Uyku sadece gelmeyecek, bu yüzden tekrar bir uyku ilacı ulaşmak, Ama hapları ve uyku yardımcıları uyku bilmek güvenlik ve etkinlik değişir ve nadiren kısa süreli kullanım fazla içindir ki? Kalıcı uykusuzluk genellikle uyku hapları ile tedavi edilemez altta yatan bir tıbbi veya psikolojik sorunun belirtisidir. Bunun yerine, uykusuz geceler sona erdirmek için daha güvenli ve daha etkili yollar hakkında bilgi edinin. 

Uyku yardımcıları, uyku hapları veya ilaçlar sizin için uygun?
Bu saat dilimleri arasında seyahat veya tıbbi bir işlem kurtarma gibi kısa vadeli durumlar için idareli kullanıldığında Genel olarak, uyku hapları ve uyku ilaçları en etkili. Bazen yardımcıları uyku ve ilaçlar uyku yoksunluğu şiddetli olmuştur, özellikle de uykusuzluk için davranışçı tedavi başında kısa bir süre kullanılır.Uyku hapları uzun vadede kullanıldığında bağımlılık ve tolerans önlemek için "gerektiği gibi", onlar en iyi kullanılır. Sağlık uzmanınıza çalışma size en iyi verimi almak ve güvenli bir şekilde olası yan etkileri izleyebilirsiniz sağlamak için gereklidir.

Uyku hapları, over-the-counter (OTC) uyku yardımcıları ve ilaçlarla sorun

Bir hap anında uyku sorunları çözmek fikrini çok çekici. Ne yazık ki, uyku hapları uykusuzluk altta yatan neden tedavi değil, ve aslında uzun vadede sorunu daha da kötüleştirebilir sık ​​sık olabilir. Over-the-counter ilgili endişeler (OTC) ve reçete uyku yardımcıları şunlardır:
  • Yan etkiler. yan etkileri uzun süreli uyku hali ertesi gün, konfüzyon, ve unutkanlık da dahil olmak üzere, ciddi olabilir.
  • İlaç hoşgörü. Siz, bir süre boyunca, yardımcıları uyku bir hoşgörü artabilir, ve bunları da daha fazla yan etkiye yol açabilir, çalışması için daha fazla almak zorunda kalacak.
  • Uyuşturucu bağımlılığı. Eğer uyku uyku hapları güvenmek gelebilir ve onlar olmadan da kötü uyku uyumak ya da olması mümkün olmayacaktır.
  • Yoksunluk belirtileri. Eğer aniden ilaç durdurursanız, terleme ve titreme, bulantı gibi yoksunluk belirtileri, olabilir.
  • İlaç etkileşimleri. Uyku hapları diğer ilaçlar ile etkileşime girebilir. Bu yan etkiler daha da kötüye ve bazen özellikle reçete ağrı kesiciler ve diğer sedatifler ile, tehlikeli olabilir.
  • Rebound uykusuzluk. Eğer uyku hapları alarak durdurmak gerekiyorsa, bazen uykusuzluk eskisinden daha da kötü olabilir.
  • Altta yatan bir sorun maskeleme. uyku hapları ile tedavi edilemeyen sizin uykusuzluk neden, altta yatan tıbbi veya ruhsal bozukluk, hatta bir uyku bozukluğu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder