24 Haziran 2013 Pazartesi

sevimli karikatür tasarım makyaj comestics dudak koruyucusu parlak rujları


(1) Yüksek kalite ve uygun fiyat
(2) Size Çin'de eşit koşullara göre en iyi fiyat verebilir
(3) Biz çok ciddi ve profesyonel satıcılar, biz çok mükemmel bir işbirliği olabilir sizi temin ederim
(4) Biz tüm müşterileri ile karşılıklı yarar ve uzun vadeli iş ilişkileri kurmak için hazırız

Yöntemi İletişim:
Adı: Alice Peng
Alıcılar bize açıktır.

Müşteri Memnuniyeti
Satın alma öncesinde veya sonrasında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Biz% 100 memnuniyet kararlıyız.

Ödeme
1. Tam ödeme, sipariş sonra 7 gün içinde ödenmesi gerekir. 
2. Biz ödemenizi aldıktan sonra 3-5 iş günü içinde mal teslim yapacak. 
3.the Alıcı, kendi ülke tarafından alınacak her türlü vergi ve / veya görev sorumludur. Ve mal kolay gümrükleme ve daha az şarj için "hediye" ya da "örnek" olarak işaretli olacaktır.

Nakliye ve teslim
Biz ücretsiz nakliye hizmeti ise 1, sipariş 14-17 gün içinde HONGKONG POST AIR MAIL ya da Çin Mesaj hava posta ile sevk edilecektir.
3. EMS çok tercih edilen nakliye yöntemidir. Bu arada UPS, DHL, Fedex, TNT mevcuttur. Bunları da seçebilirsiniz, ancak satın alma fiyatı üzerindeki maliyet. Eklemek zorunda 
2. Alıcı bilgileri doldurarak telefon numaranızı bırakın emin olun. 
YOK izleme transit olduğu 3.You mal kontrol edebilirsiniz. 
 Notlar
1. Alıcı, gerekli gördükleri herhangi bir sigorta sorumludur.
2. Belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 3 ila 15 iş günü olabilir.
3. Resim makinesi, yanıp sönen ışık, fotoğraf teknolojisinin yanı sıra kişisel bilgisayar gösteri ve çok çeşitli sebeplere, kısmi mal malzeme nesne ile renk yapabilirsiniz bazı renk sapmaları gösterdi çünkü Sitemizde tüm ürünler, malzeme nesne LOGOLAR vardır , renk gibi tüm malzeme nesne ulaşmak.
Geribesleme
Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli 1.Since, biz içtenlikle ürün ve hizmetten memnun olup olmadığını bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Bu sadece 1 dakika sürecek.
2. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata. Biz herhangi bir problems.Thank çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder