25 Haziran 2013 Salı

Kalp sağlıklı beslenme ipuçları: porsiyon büyüklüğü ve kilo dengesi

Aşırı kilo taşıyan kalp daha fazla çalışması gerektiği anlamına gelir ve bu genellikle yüksek kan basıncı-bir kalp hastalığı önemli nedeni yol açar. Sağlıklı bir vücut ağırlığı elde kalp hastalığı riskini azaltmak için anahtardır. Porsiyon boyutları azaltılması sağlıklı bir kilo ya da korumak doğru çok önemli bir adımdır. Sizin kısmının boyutları kontrol etmek için aşağıdaki taktikleri deneyin:
  • Boyutları hizmet. Anlamak bir hizmet boyutu böyle bardak, gram, ya da adet ve sağlıklı bir hizmet boyutu gibi ortak ölçümleri ile tanımlanan gıda belirli bir miktarda, alışık daha çok küçük olabilir. Et, balık veya tavuk bir porsiyon 2 ila 3 ons (57-85 gram) ise makarna için önerilen porsiyon miktarı, ½ bardak. Hizmet boyutu bakılırsa öğrenilen bir beceridir, bu nedenle size yardımcı olmak için ölçüm bardak, kaşık ve bir gıda ölçekli kullanmanız gerekebilir
  • Göz küresi bu. kez bir porsiyon ne olması gerektiği daha iyi bir fikir var, size bölümünü tahmin edebilir. Bu başvuru için ortak nesneleri kullanabilirsiniz, örneğin, makarna bir porsiyon bir beyzbol topu büyüklüğünde (bir kriket topu biraz daha küçük) hakkında olmalıdır, et, balık ya da tavuk bir porsiyon bir büyüklüğü ve kalınlığı hakkında ise kart güverte.
  • Restoran bölümleri dikkat edin. restoranlarda servis bölümleri genellikle herhangi bir ihtiyaca daha vardır. Yemek arkadaşınız ile bir entrée bölünmüş, ya da yarının öğle yemeği için yarım yemek ev almak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder