25 Haziran 2013 Salı

Kalp sağlıklı beslenme ipuçları: ev yemekleri

Içinde sipariş veya mikrodalga yemekleri ve diğer işlenmiş gıdalar yemek, bir çok yemek yaparken kalp için doğru yemek çok zor. İyi haber hızlı yapmak için öğrenebilirsiniz olmasıdır evde kalp sağlıklı yemekler . Bu düşündüğünüzden daha kolay ve daha az zaman alıcı var.

Kalp-sağlıklı bakkal alışveriş ve stoklama

Bir kalp dostu diyet oluşturma sağlıklı ve erişilebilir gıdalar ile buzdolabı çorap ile başlar. Eğer mağaza veya çiftçinin pazar gitmeden önce bir liste hazırlayın ve hafta boyunca başarı için kendinizi ayarlamak için yolculuktan sonra biraz zaman bırakın.

  • Sağlıklı oyuncu değişikliği yapmak. % 1 veya yağsız süt yerine tam yağlı süt, tereyağı için yumuşak margarin ve tavuk ve kaburga veya kıyma yerine balık gibi yağsız et gibi oyuncu değişikliği seçin. Bu değişimler Eğer doymuş yağ bir gün yetmeyecek kaydedebilirsiniz.
  • Gıdalar hazır yemek yapmak. size yoğun bir hafta boyunca kapmak için sağlıklı gıda kolay yaptığınızda, kalp-sağlıklı kalmak için daha olasıdır. Eğer bakkal alışveriş eve geldiğinde, sebze ve meyve kesip buzdolabında saklayın, bir sonraki yemek için hazır ya da hazır yemek atıştırma arıyoruz.
  • Senin dondurucu kullanın. bireysel porsiyonlarda donma kalp-sağlıklı gıdalar sağlıklı beslenme kolaylaştırın. Çocuklar için yemek onları daha eğlenceli hale getirmek için bu tür muz, üzüm ve portakal dilimleri gibi meyveler dondurun. Makarna bir porsiyon bir beyzbol büyüklüğünde olması gerekirken, pişmiş et için önerilen porsiyon bir iskambil destesi büyüklüğünde olan: bölümü boyutlarıyla dikkatli olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder