geçenlerde bir restorandayım menüye bakarken çok tuhaf bir az karbonhidratlı yemek fark ettim. ilkbahar makarnası diye de bilinen üstü sebzelerle kaplı koca bir tabak dolusu makarna. Yemekteki kalorilerin büyük çoğunluğu düpedüz karbonhidratlardan geliyordu. peki, bu yemek nasıl az karbonhidratlı olabiliyordu ? Yanlış mı yazılmıştı sanmıyorum.
Çeşitli zamanlarda içerik listeleri kalori yığınlarının karbonhidratlardan geldiğini göstermesine rağmen salata ekmek ve hatta tarçınlı çöreklerin yanına az karbonhidratlı diye yazıldıgının farkına vardım. Ama arkadaşlar ne yazık ki bunu hiç farketmemişlerdi çünkü böyle bir huyları yoktu onlar sadece gelecek yemegın lezzetini ve alacagı tadı düşünüyorlardı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder