25 Haziran 2013 Salı

Çocuklarda normal bir ayrılık anksiyetesi hafifletilmesi

Çocuklar için normal bir ayrılık anksiyetesi, daha kolay ayrılık anksiyete işlemi yapmak için atabileceğiniz adımlar vardır.
  • Uygulama ayırma. ilk başta kısa süreli ve kısa mesafeler için bir bakıcı çocuğunuzun bırakın.
  • Kısa uyku ya da beslenme sonra ayrımı programlayın. Bebekler, yorgun ya da aç olduğunuzda ayrılık anksiyetesi daha duyarlı.
  • Bir "veda" ritüel geliştirin. Ritüeller güven verici ve pencere veya bir veda öpücüğü ile özel bir dalga kadar basit olabilir.
  • Tanıdık bir ortamda mümkün tutun. Yeni çevre tanıdık yapmak bakıcısı evinize geldiniz.Çocuğunuzun evden olduğunda, ona izin ya da onu tanıdık bir nesne getirmek.
  • Tutarlı bir birincil bakıcı var. Eğer bir bakıcı kiralama, iş ona tutmaya çalışın.
  • Tantana olmadan bırakın. bırakarak ve daha sonra, dönecektir vardır çocuğunuzun söyle gitmek -düğünle durak.
  • Korkutucu televizyon en aza indirin. Çocuğunuz izlemek gösterir korkutucu değilse korkunç olması daha az olasıdır.
  • Içeri vermeye çalışın o sadece ince ayar sınırları ayırma için ayar yardımcı olacaktır olacağını rahatlatın çocuğunuzun.

Çocuklarda ayrılık anksiyetesi bozukluğu belirtileri

Ayrılma anksiyetesi bozukluğu gelişme normal bir sahne değil, ama bir çocuk uzakta birincil bakıcı gelen olduğunda aşırı sıkıntı tarafından ciddi bir duygusal sorun karakterizedir. Ancak, normal ayrılık anksiyetesi ve aynı belirtilerin çok ayrılma anksiyetesi bozukluğu payı yana, çocuğunuzun sadece zaman ve ihtiyacı anlayış-ya da daha ciddi bir sorun olup olmadığını anlamaya denemek için kafa karıştırıcı olabilir.
Sağlıklı ayrılık anksiyetesi ve ayrılma anksiyetesi bozukluğu arasındaki temel farklar çocuğunuzun korkuları yoğunluğu vardır ve bu korkular normal faaliyetlerinden onu tutmak ya da onu ister. Ayrılık anksiyetesi bozukluğu olan çocuklar sadece ajite hale gelebilir düşünce anne veya baba uzakta olmanın ve arkadaşlarıyla oynarken ya da okula önlemek için hastalık şikayet edebilir. Belirtiler yeterince aşırı olduğunda, bu endişeleri bir bozukluk ekleyebilirsiniz.

Ayrılık anksiyetesi bozukluğu Ortak belirtileri: endişeleri ve korkuları

Ayrılık anksiyetesi bozukluğu olan çocuklar sürekli endişeli ya da ayrılık hakkında korku hissediyorum.Birçok çocuk aşağıdakilerden biri veya daha fazlası ile boğulmuş:
  • Korkunç bir şey bir Sevdiğine olacağını. Korku ayrılma anksiyetesi bozukluğu deneyimleri ile en yaygın korku bir çocuğun zarar çocuğun yokluğunda bir Sevdiğine gelecek kaygıdır. Örneğin, çocuğun sürekli bir ebeveyn hasta olma ya zarar alma konusunda endişe olabilir.
  • Bir beklenmedik olay kalıcı ayrılık yol açacaktır endişe. ayrılık anksiyetesi bozukluğu olan çocuklar bir kez ana ayrılmış korkusu olabilir, bir şey ayırma tutmak olacak. Örneğin, kaçırılma veya kaybolmadan endişe olabilir.
  • Ayrılık hakkında kabuslar. ayrılık anksiyete sorunları olan çocuklar genellikle kendi korkuları hakkında korkunç rüyalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder