25 Haziran 2013 Salı

Bir ayrılık ya da boşanma sonrası ortak ebeveynlik

Ortak velayet, özellikle sert bölünme sonra, yorucu ve sinir bozucu olabilir. Bu sizin eski ile ve herhangi bir yerleşik kadar kızgınlık üstesinden olabilir acı tarihi geçmiş olsun son derece zor olabilir. , Paylaşılan kararlar vermek hendekler her bir etkileşim, ya da sadece daha doğrusu tüm imkansız görevler gibi görünebilir unutmak istediğiniz bir kişiye konuşma. Bu ortak ebeveynlik kolay bir çözüm olmadığını doğru olmakla beraber, bu çocukların ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için en iyi yoldur ve her iki ebeveyn ile yakın ilişkiler muhafaza edebiliyoruz.
Bu gibi eski ile ilişkinizin düşünmeye başlamak için yararlı olabilir bir ikinizden hakkında çocukların refahı değil, hakkında tamamen bir-bir tamamen yeni. Sizin evlilik üzerinde olabilir, ama aile değil, ne çocuklar için en iyi en önemli önceliktir yapıyor. Olgun, sorumlu ortak ebeveyn olmak için ilk adım her zaman önde kendi çocuğunuzun ihtiyaçlarına koymaktır. 

Sizin ebeveynlik ortaklık sayesinde, çocuklarınız onlar sona eren çatışma daha önemli olduğunu kabul evlilik-ve onlar için aşk değişen koşullara rağmen geçerli olacaktır anlamalıdır. Olan boşanmış ebeveyn çocuk bir işbirliği ilişkisi var:
  • Güvenli hissediyorum. zaman her iki ebeveynin de sevgi emin, çocuklar boşanma daha hızlı ve kolay uyum ve benlik saygısı daha var.
  • Tutarlılık yararlanın. Co-ebeveynlik benzer kuralları, disiplin ve hane arasında ödülleri teşvik, bu yüzden çocukların ne olacağını bilmek ve onlardan beklenen ne.
  • Daha iyi problem çözme anlıyorum. ebeveynleri birlikte çalışmaya devam görmek Çocuk etkin ve barışçıl sorunları kendileri çözmek için öğrenmek için olasılığı daha yüksektir.
  • Takip etmek sağlıklı bir örnek var. diğer ebeveyn ile işbirliği yaparak, çocuğunuzun geleceğe taşıyabilen bir yaşam modeli kuruyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder